Image alt

Με επιτυχία στέφθηκε η παράσταση μας «Ποιος γιαγιάς μου, ποιος;»!

Παραλίμνι, 11 Απριλίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση των Θεατρονίων «Ποιος γιαγιάς μου, ποιος;», κι αυτό φάνηκε από τα γέλια σας!

Πιστεύουμε «ΘεαΤΡόΝια» ότι δεν θα υπερβάλλαμε, ούτε και θα «περιαυτολογούσαμε», αν σας λέγαμε ότι – και πάλι – η θεατρική παράσταση «Ποιος γιαγιάς μου, ποιος;» που ανέβασε το θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου, «ΘεαΤΡόΝια», την περασμένη εβδομάδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, «έσκισε». 

Κόσμος και κοσμάκης έσπευσε και κατέκλυσε το Αμφιθέατρο του Xenion High School και τις δύο ημέρες διεξαγωγής της παράστασης. Δύο sold out παραστάσεις, «μιλούν από μόνες τους», για μια παράσταση που όπως ειπώθηκε από πολλούς που την παρακολούθησαν, δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από παραστάσεις επαγγελματιών του είδους!

17902107_10155548166275628_196788174_o

Η άρτια σκηνοθετική επιμέλεια της κυρίας Ιφιγένειας Χριστοδούλου, το «ευφυές» και ευρηματικό χιούμορ με το οποίο «έντυσε» το σενάριο o Νικόλας Τζιοβάνη, αφού επιμελήθηκε της συγγραφής, καθώς επίσης και οι «αυθεντικές» ερμηνείες των ταλαντούχων «ΘεαΤΡοΝίων», σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κόσμος όπως φάνηκε «διψάει για γέλιο και κωμωδία», ήταν τα κλειδιά της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Μιλώντας για επιτυχία, οφείλουμε να εκφράσουμε εκ νέου τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους  όσους συνέβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επιτυχία της εν λόγω παράστασης:

  • Ευχαριστούμε την Άντρη Πέτρου η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ των ηθοποιών.
  • Τον Δημήτρη Τσιερκέζου ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα των ηθοποιών.
  • Τον Δήμο Παραλιμνίου για την τεχνική υποστήριξη και την όλη συνδρομή του στην υλοποίηση της παράστασης.
  • Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κυρίους, Πέτρο Γούμενο και Γιώργο Αρτυματά, για την κατασκευή και επιμέλεια των σκηνικών.
  • Το Paschalia Flower Shop, την Υπεραγορά Κόκκινος, το Haute by Andri Psalti, το Ταβερνάκι Boss, την Technotent C.G.Georgatsos και το Σωματείο Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, οι οποίοι στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την παράσταση.
  • Τη διεύθυνση του «Χenion High School» για τη άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της παράστασης αλλά και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.
  • Ευχαριστούμε το «Politia Fm», το περιοδικό «Vantage» και το «SotiraNews» για την προβολή και τη διαφημιστική προώθηση της παράστασής μας.
  • Τον Νικόλα Τζιοβάνη, ο οποίος για δεύτερη φορά μας παρέδωσε ένα ευρηματικό και ανατρεπτικό σενάριο με το αυθεντικό χαρακτηριστικό του χιούμορ.
  • Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες, εκφράζουμε στην Ιφιγένεια Χριστοδούλου, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες της, για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
  • Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου για την ενεργό συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στο εγχείρημα αυτό, η αγάπη και το πάθος τους για το θέατρο, αποτέλεσαν απαραίτητα συστατικά της μεγάλης μας αυτής επιτυχίας.

Μα πιο πολύ, ευχαριστούμε εσάς, που για δύο συνεχόμενα βράδια παρευρεθήκατε και κατακλύσατε το αμφιθέατρο με την παρουσία σας, τα γέλια σας και την χαρά σας. Η στήριξη σας, η δύναμη μας για την συνέχεια! Η αγάπη σας, ο λόγος που η Νεολαία συνεχίζει την πορεία που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στο γεγονός ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι και στο Σύνδεσμο γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «Φάρο Ζωής».

DSC_3095

DSC_3081

DSC_3104

DSC_3332

DSC_3166

DSC_3219

Για όσους δεν γνωρίζουν ποια είναι τα «ΘεαΤΡόΝια»:

Ιδρύθηκαν και λειτουργούν, από τον Σεπτέμβριο του 2013, υπό την επίβλεψη και την αρωγή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου. Σκοπός  τoυ εργαστηρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της περιοχής να ασχοληθούν με τον πλούσιο και μαγευτικό κόσμο του θεάτρου, στηρίζοντας το ερασιτεχνικό θέατρο. Το Θεατρικό Εργαστήρι μας συστήθηκε –όσον αφορά την ταυτότητα, τα έργα και τη σημασία του- μέσα από την επιτυχημένη κωμωδία «The agkastrious» τον Ιανουάριο του 2015 και μέσα από τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Ευαγόρας Παλλικαρίδης, ο Οραματιστής και Αγωνιστής της Λευτεριάς», μια επετειακή εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωσε τον Μάρτιο του 2016 με τη Χορωδία «Μελιζόνα» του Δήμου Παραλιμνίου.

Γραφείο Τύπου
Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου