Image alt

Ώρα για παράσταση: «Ποιος γιαγιά μου, ποιος;» – Παρασκευή & Σάββατο, 7 & 8 Απριλίου 2017, 20:00

Παραλίμνι, 29 Μαρτίου 2017

Επιτέλους, ώρα για παράσταση!

Μετά από πολλές εβδομάδες θεατρικών δραστηριοτήτων και προβών, τα «ΘεαΤΡόΝια», το θεατρικό εργαστήρι του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου, βγαίνουν σιγά-σιγά από τις αίθουσες και τα παρασκήνια, βάζουν το καλύτερο υποκριτικό τους κοστούμι, και ετοιμάζονται για παράσταση!

Κατ’ ακρίβεια, για δύο παραστάσεις: την Παρασκευή 7, και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στις 20:00, στο Αμφιθέατρο «XENION» στο Παραλίμνι.

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία που είχαν σημειώσει οι δύο προηγούμενες τους θεατρικές συμμετοχές, η πρώτη στην ξεκαρδιστική κωμωδία «THE AGKASTRIOUS», και η δεύτερη στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οραματιστής και αγωνιστής της λευτεριάς», επιστρέφουν δριμύτεροι, με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ποιος γιαγιά μου, ποιος;», σε σκηνοθεσία Ιφιγένειας Χριστοδούλου και σενάριο Νικόλα Τζιοβάνη.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία μυστηρίου, με πολλές ανατροπές, «χιαστί» διασταυρώσεις, μπερδέματα, πολλά ευτράπελα και φυσικά … πολύ γέλιο!

Ένα έργο απλό, ανάλαφρο, «ακκομπλεξάριστο» και πάνω απ’ όλα, κωμωδία στην υπερβολή της!

Αυτό ακριβώς που θέλουμε τόσο πολύ. Κι αυτό που -όπως καταλάβαμε- ζητάει ο κόσμος!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση «Ποιος γιαγιά μου ποιος» ξεκινάει τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και θα συνεχίζεται όλες τις επόμενες ημέρες στην είσοδο (Γραμματεία) του Xenion High School από τις 8π.μ. μέχρι 6μ.μ. 

  • Τονίζεται ότι οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και θα τηρείται αυστηρά η αρίθμηση των θέσεων, γι’ αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εγκαίρως (Τηλ: 23  8110 80).
  • Τονίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ ότι η παράσταση είναι κατάλληλη ΜΟΝΟ για άτομα άνω των 12 ετών και ότι ως εκ τούτου, η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών δεν θα επιτραπεί.
  • ΕΙΣΟΔΟΣ €5
  • Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του Κέντρου «Απόστολος Παύλος» που εδρεύει στο Λιοπέτρι και υπέρ του Συνδέσμου γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «Φάρου Ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99 840900 (Μαρία).

* Λίγα λόγια για το έργο…

Το έργο εκτυλίσσεται σ’ ένα μικρό χωριό με πολύ λίγους κατοίκους. Η Μυριάνθη, μια μικροκαμωμένη αλλά ταυτόχρονα «πονηρή» γιαγιά, η οποία έχει κληρονομήσει μια μεγάλη περιουσία από τον άντρα της, γίνεται «στόχος» όλου του χωριού. Ένας φόνος, όλοι ύποπτοι! Ο αστυνόμος, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο, ενώ παράλληλα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά τα πιο απόκρυφα μυστικά όλων των κατοίκων. Ποιος τελικά είναι ο δολοφόνος;

* Για να δείτε τους συντελεστές πατήστε εδώ.

* Λίγα λόγια για τα «ΘεαΤΡόΝια» …

Τα «ΘεαΤΡόΝια», είναι το θεατρικό Εργαστήρι που ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την επίβλεψη και την αρωγή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου από τον Σεπτέμβριο του 2013, πέντε μόλις μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, σε μια προσπάθεια του Συμβουλίου να «πατήσει» στον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο στο Δήμο μας χώρο της θεατρικής δημιουργίας και ενασχόλησης, να «αναζωογονήσει» την αγάπη του κόσμου για τα θέατρο και γενικότερα να καλύψει το «έλλειμμα» που παρατηρούνταν επί χρόνια στο χώρο αυτό. Τα 14 μέλη των ΘεαΤΡοΝίων στο Β΄ αυτό κύκλο μαθημάτων που σιγά-σιγά έφτασε στο τέλος του, είναι έτοιμα να μας παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση  «Ποιος γιαγιά μου, ποιος;»!

Με όλον τον ερασιτεχνισμό τους λοιπόν, τα «ΘεαΤΡόΝια» ετοίμασαν μία άκρως προσεγμένη και επιμελημένη σε επαγγελματικά πρότυπα και ρυθμούς παράσταση.

Σας περιμένουμε, να τα απολαύσουμε όλοι μαζί!

Τα υπόλοιπα, επί σκηνής…

Γραφείο Τύπου
Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου

poios giagia mou poios