Image alt

PROTARAS WATERFIGHT 2015: «… Εμείς ευχαριστούμε κυρίες μου!»

Παραλίμνι, 02 Ιουνίου 2015

«Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το ‘‘PROTARAS WATERFIGHT 2015’’ που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή, 31 Μαΐου 2015, από τις 11:00-16:00 στην καρδιά του Πρωταρά, μπροστά από το Ξενοδοχείο «SILVERSANDS»……….
Κλισέ και κλασσικό … Αλλά και τόσο κοινότυπο …
Για να λέμε την αλήθεια, τα ίδια σας είχαμε πει και πέρυσι …

Αλλά πώς να το κάνουμε όμως;

Όχι πείτε μας εσείς:
Είδατε κι αλλού αρένα 800 τ.μ. ;
Παίξατε κι αλλού νεροπόλεμο με 20.000 νερόφουσκες και τσουλήθρα 12 μέτρων;
Πήρατε κι αλλού τα παιδιά σας να παίξουν νεροπόλεμο στην παραλία με εκατοντάδες άλλα παιδιά και μεγάλους; Κι όχι σ΄ όποια κι όποια παραλία! Παραλία «μπουκιά και συχώριο», φάτσα πρώτη μούρη με το «Fig Tree Bay» , πάνω στην ωραιότερη ακτογραμμή παραλίας της ελεύθερης Κύπρου.

DCIM100MEDIA

Στο σημείο αυτό, το Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες:
– στο μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΕΚΟ»,
– στο Δήμο Παραλιμνίου, που πίστεψε από την αρχή στο συγκεκριμένο event – εξ ου και δέχτηκε να παραχωρήσει 800mm παραλίας τέτοια κοσμοπολίτικη μέρα, για τη διεξαγωγή του – και ο οποίος στάθηκε άξιος υποστηρικτής του όλου εγχειρήματος, επιδεικνύοντας άριστη συνεργασία, τόσο σε επίπεδο δημοτικής αρχής, όσο και σε επίπεδο των υπαλλήλων του.
– στο χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, Ράδιο «Politia 106.7», και προσωπικά τους κυρίους Κώστα Ηροδότου, Ανδρέα Ζαμπά, Δέσποινα Πούρεκκου και Δόξια Μουτσουρή-Μάου, υπό τους ήχους και τις μουσικές επιλογές των οποίων, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, «ανεβήκαμε», περάσαμε καλά.
-στους λοιπούς χορηγούς της εν λόγω εκδήλωσης, ήτοι την Εταιρία «Αgrostac Trading Ltd», το bar «MALTHOUSE beer & food», το «ΥELLOWRED Paintball» και την εταιρεία «TSOKKOS HOTELS LTD»,
– στους λιγοστούς εθελοντές που πίστεψαν και γοητεύθηκαν από το εγχείρημα, και πλαισίωσαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας
-και τέλος στη Σχολή Χορού «FIMI», και πιο συγκεκριμένα στην κα «Αιμιλία Σαλούτα» με την ομάδα της, η οποία , χορεύοντας σε ρυθμούς «zumba».προσέδωσαν μια άλλη νότα στην εκδήλωση μας.

waterfight2015 (11)

Και για να μην μας πείτε ότι έχουμε την τάση να περιαυτολογούμε, παραδεχόμαστε ότι εξ επόψεως προσέλευσης συμμετεχόντων, δεν πιάσαμε «ταβάνι». Εξ επόψεως προσέλευσης, «μπορούσαμε και καλύτερα». Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την προσωπική μας αίσθηση για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης:

 • Πρώτα-πρώτα, γιατί βρήκαμε την όρεξη και τη διάθεση, να την κάνουμε ξανά! Για όσους το ‘χουν για εύκολο, πιστέψτε μας δεν είναι …
 • Δεύτερον, γιατί την «ανεβάσαμε» ένα επίπεδο πιο πάνω, από άποψη περιεχομένου παιχνιδιού, υλικοτεχνικών μέσων και οργάνωσης.
 • Τρίτον, γιατί είδαμε πολύ κόσμο, ντόπιο και ξένο, που πέρασε από το χώρο κι έπαιξε.
  Κι αν δεν έπαιξε, παρακολούθησε.
  Κι αν δεν παρακολούθησε, κοντοστάθηκε.
  Κι αν δεν κοντοστάθηκε, το είδε σίγουρα να διεξάγεται.
  Του ‘μεινε λοιπόν η εικόνα ότι εδώ στο Παραλίμνι, προσπαθούμε για κάτι διαφορετικό.
  Είδε ότι εδώ στο Παραλίμνι, «παντρέψαμε το έθιμο» με τη ψυχαγωγία, και «καινοτομώντας», προσδώσαμε ταυτόχρονα «πόντους» στο τουριστικό προϊόν του Πρωταρά και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας μας, που κακά τα ψέματα, αυτό είναι η ζήση μας.
  Είδε ότι εδώ στο Παραλίμνι, η Νεολαία του, πασκίζει για κάτι καλύτερο απ’ αυτό που βρήκε ως την «πεπατημένη», και απ’ αυτό που της έχουνε δώσει.

Πάνω απ’ όλα όμως, γιατί ήταν και κάτι κυρίες εκεί την ώρα που τελειώσαμε, οι οποίες –προς τιμήν τους- ένιωσαν την ανάγκη να μας πουν ένα «ευχαριστούμε». Ένα τόσο φτωχό «ευχαριστούμε» … μα και τόσο «απέραντο», «πυκνό» σε νοήματα, σημειολογικό για μας, «ευχαριστούμε…»!

Εμείς ευχαριστούμε κυρίες μου!

Γιατί μας επιβεβαιώσατε την αίσθηση επιτυχίας που έχουμε για το «Protaras Waterfight 2015».

Γιατί μας δίδετε την ελπίδα ότι θα πάτε στο σπίτι και στη γειτονιά σας, και θα έχετε να λέτε για το Πρωταρά και το δωρεάν «Waterfight» του!

Γιατί ίσως να μας ‘ρθείτε και του χρόνου!

Γιατί μας συντηρείτε την «ψευδαίσθηση» –μιας και πολύς λόγος γίνεται γι’ αυτές το τελευταίο διάστημα – ότι «κάτι καλό κάνουμε».

Γιατί από την άλλη, μας πείθετε πως εκδηλώσεις της φύσης και του μεγέθους του «Waterfight», διαψεύδουν τις όποιες ψευδαισθήσεις υπάρχουν, ότι εδώ στο Παραλίμνι και στον Πρωταρά, καταδεχόμαστε τη μιζέρια του «φτωχού συγγενή» και βολευόμαστε να είμαστε «ο τελευταίος τροχός της αμάξης».

Κάθε άλλο. Στο Παραλίμνι, προς θλίψη και απογοήτευση των κάθε λογής «καλοθελητών», των ειδικών «μετεωρολόγων», των «σεισμολόγων», των «αστρολόγων», των στατιστικών αναλυτών της τιμής της coca-cola και του hamburger, και των οποιονδήποτε άλλων «αυθεντιών» και «επιστημόνων» των οποίων η «γνώμη» και η «έρευνα» πιθανόν να «επιταχθεί» και να «προταχθεί» στο εγγύς μέλλον, και να διαδοθεί από τα πάντοτε «καλοπροαίρετα» και «αντικειμενικά» Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμείς –και σε κάθε περίπτωση, αναμένοντας ακόμα τα «πρωτοβρόχια» του τριημέρου του Κατακλυσμού- καινοτομούμε, πρωτοπορούμε, προσπαθούμε!

 

Υ.Γ.: Αυστηρά προς όλους τους Παραλιμνίτες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Αμμοχώστου: Το «PROTARAS WATERFIGHT», είναι η περίτρανη απόδειξη, ότι οι γενεσιουργές-παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας είναι απίστευτα μεγάλες! Τόσο μεγάλες, που μ’ αυτές –τηρουμένων των αναλογιών και των οικονομικών μεγεθών πάντοτε- μπορούμε να κάνουμε «θαύματα». Κρατήστε το αυτό!

Γραφείο Τύπου
Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου

 

Ακολουθούν videos και φωτογραφίες από την εκδήλωση «PROTARAS WATERFIGHT 2015». Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

 

DCIM100MEDIAwaterfight2015 (9)DCIM100MEDIAwaterfight2015 (8)waterfight2015 (10)waterfight2015 (6)