Image alt

«THE AGKASTRIOUS»: Me 3 «sold out» ….. τόσο πολύ που γελάσατε …. «σκίσαμε»!

Παραλίμνι, 27 Ιανουαρίου 2015

Πιστεύουμε ότι δεν θα υπερβάλλαμε, ούτε και θα «περιαυτολογούσαμε», αν σας λέγαμε ότι η  θεατρική παράσταση «ΤΗΕ AGKASTRIOUS» που ανέβασε το θεατρικό Εργαστήρι του Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου, «ΘεαΤΡόΝια», την περασμένη εβδομάδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, «έσκισε»!

Του λόγου το αληθές;

Οι δύο αρχικώς προγραμματισθείσες θεατρικές παραστάσεις έγιναν λόγω της υπερβολικά αυξημένης ζήτησης του κοινού – εξ ανάγκης – τρεις! Κόσμος και κοσμάκης έσπευσε και κατέκλυσε το Αμφιθέατρο του Xenion High School και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής της παράστασης. Δύο sold out και ακόμα ένα παρά κάτι, «μιλούν από μόνα τους», για μια παράσταση που όπως ειπώθηκε από πολλούς, δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από παραστάσεις επαγγελματιών του είδους!

Η άρτια και εξαιρετική σκηνοθετική επιμέλεια της κυρίας Σοφίας Τσαντήλα Φυλακτού, το «ευφυές» και ευρηματικό χιούμορ με το οποίο «έντυσε» το κλασσικό έργο ο συνδημότης μας Νικόλας Τζιοβάνη, ο οποίος επιμελήθηκε τη διασκευή του, καθώς επίσης και οι «αυθεντικές» ερμηνείες των ταλαντούχων «ΘεαΤΡοΝίων», σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κόσμος όπως φάνηκε «διψάει για γέλιο και κωμωδία», ήταν τα κλειδιά της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Μιλώντας για επιτυχία, οφείλουμε να εκφράσουμε εκ νέου τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους  όσους συνέβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επιτυχία της εν λόγω παράστασης:

Πρώτα και πάνω απ’ όλους, στη Διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου «XENION HIGH SCHOOL», το οποίο για περισσότερο από ένα έτος φιλοξένησε τις πρόβες και τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου, καθώς επίσης και τις τρεις διεξαχθείσες θεατρικές παραστάσεις, αφιλοκερδώς παρακαλώ.

Στο «POLITIA FM 106.7» για τη ραδιοφωνική προβολή και προώθηση της παράστασης μας.

Επίσης στο περιοδικό «VANTAGE» για την προβολή του Εργαστηρίου και τη διαφημιστική προώθηση της παράστασης,

Στο Δήμο Παραλιμνίου για την τεχνική υποστήριξη και για την όλη συνδρομή του.

Στους κυρίους Πέτρο Γούμενο και Γιώργο Αρτυματά, για την άψογη κατασκευή και επιμέλεια των σκηνικών.

Στο κομμωτήριο «Corpo Capelli», και τους κυρίους Ανδρέα Καξίσιη και Κούλα Αλκιβιάδη, οι οποίοι προσφέρθηκαν να επιμεληθούν αφιλοκερδώς το χτένισμα των ηθοποιών.

Όπως ακόμα, και στην κυρία Άντρη Πέτρου, η οποία επίσης αφιλοκερδώς φιλοτιμήθηκε να επιμεληθεί το μακιγιάζ των ηθοποιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμούμε ωστόσο να απευθύνουμε προς την υπεύθυνη των «ΘεαΤΡοΝίων», την κυρία Σοφία Τσαντήλα Φυλακτού, η οποία επί σχεδόν 1,5 έτος παρείχε αμισθί τις υπηρεσίες της για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος της σύστασης και ύπαρξης ενός θεατρικού Εργαστηρίου στην πόλη μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των «ΘεαΤΡοΝίων»,

τη Σοφία, τον Ανδρέα, τον Άκη, το Νικόλα, τη Λουΐζα, τη Μαρία, τη Δέσποινα, τη Βέρα, τη Μαρία, τη Χριστιάνα, την Έλενα, τη Χριστιάνα και τον Αντώνη

για την ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Εργαστηρίου, καθώς επίσης για τη συνεργασία και κατανόηση που επέδειξαν στα δύσκολα αρχικά στάδια του εγχειρήματος μας αυτού.

Χωρίς πολλές περιστροφές και πολύ «πομπώδη» λόγια αυτή τη φορά, σας λέμε μονάχα ότι:

«Είμαστε χαρούμενοι!»

«Είμαστε χαρούμενοι» για σας πρώτα απ’ όλα που σας άρεσε!»

«Είμαστε χαρούμενοι» που είδαμε κόσμο και κοσμάκη να γελά και να το «’φχαριστιέται» με την ψυχή του!

«Είμαστε χαρούμενοι», που είδαμε για πρώτη φορά μια δική μας εκδήλωση, να συγκεντρώνει πρόσωπα και ανθρώπους κάθε «λογής», κάθε «κοπής» και κάθε ηλικίας.

«Είμαστε χαρούμενοι», που δώσαμε την ευκαιρία σε 13 νέους ανθρώπους να κάνουν το «κέφι» τους…

«Είμαστε χαρούμενοι», που πλέον διαπιστώσαμε πως, μετά από τρεις sold out παραστάσεις, αυτό το «ταξίδι των ΘεαΤΡοΝίων» για το οποίο σας είχαμε πει τις προάλλες πως «φτάνει στο τέλος του»,  ήταν μονάχα το «παρθενικό»!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ «ΘεαΤΡόΝια»!

Γραφείο Τύπου
Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου

Υ.Γ.: Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.  Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες, κάντε κλικ εδώ.

 IMG_4907

IMG_5096

IMG_5005

 

IMG_4633

IMG_5154

IMG_4701